ABOUT US

WAAROM MEER BETALEN?
Als je hetzelfde kunt krijgen voor minder.

 

Yurikicks is gevestigd in Nederland en is opgericht om alle sneakerliefhebbers te helpen geld te besparen. Wij geven prioriteit aan de kwaliteit van schoenen en streven er tegelijkertijd naar om onze klanten een positieve ervaring te bieden en bevredigende service te verlenen.

Onze reis begon met een passie voor sneakers en een verlangen om exclusieve stijlen toegankelijk te maken voor een breder publiek. We begrijpen dat de sneaker-cultuur wordt gedreven door een honger naar stijl, innovatie en zelfexpressie. Geleid door dit ethos hebben we zorgvuldig een collectie UA-sneakers samengesteld die de geest van authenticiteit en individualiteit belichamen.

Ons team bestaat uit vakbekwame vaklieden die elk detail van iconische releases nauwgezet recreëren, ervoor zorgend dat elke UA-sneaker vrijwel niet te onderscheiden is van het origineel. We zijn trots op onze aandacht voor detail, van de keuze van materialen tot het stikwerk, om ervoor te zorgen dat elk paar dat we aanbieden voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer dan alleen een winkelier streven we ernaar een gemeenschap van sneakerliefhebbers te bevorderen die de kunst waarderen achter elk paar. We erkennen dat niet iedereen limited-edition releases kan verkrijgen, en onze UA-sneakers bieden een alternatieve manier om de opwinding van het bezitten van exclusieve ontwerpen te ervaren. Ons doel is om de sneaker-cultuur meer inclusief en toegankelijk te maken.

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. We hebben onze website ontworpen om een naadloze winkelervaring te bieden, zodat u ons assortiment kunt verkennen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en met vertrouwen kunt kopen. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant uitzonderlijke service ontvangt en een product dat hun verwachtingen overtreft.

Terwijl we blijven evolueren, blijft onze toewijding aan het leveren van eersteklas UA-sneakers onwankelbaar. Of u nu een toegewijde sneakerverzamelaar bent of iemand die eenvoudigweg hoogwaardige schoenen waardeert, nodigen we u uit om onze collectie te verkennen, de kunst van replicatie te vieren en het perfecte paar te vinden dat resoneert met uw unieke stijl. Bedankt dat u met ons mee op deze opwindende reis door de wereld van UA-sneakers.

Wij waarderen ten zeerste de eisen en suggesties van onze klanten via e-mail of Instagram.

De overgebleven sneakers zouden ofwel worden weggegooid of verbrand.

 

Ontdek het toppunt van vakmanschap en aandacht voor detail met onze UA (Unauthorized Authentic) sneakers, allemaal zorgvuldig geproduceerd in dezelfde ultramoderne fabriek waar de meest begeerde ontwerpen tot leven komen.

In de kern worden we gedreven door het streven naar perfectie. Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in elke steek, elk materiaal en elk minutieus detail van onze UA sneakers, allemaal zorgvuldig vervaardigd in dezelfde faciliteit die de originele releases produceert. Met toegang tot dezelfde materialen en productieprocessen zorgen we ervoor dat onze UA sneakers de essentie van authenticiteit vastleggen.

Onze samenwerking met deze gerenommeerde fabriek stelt ons in staat sneakerliefhebbers een ongeëvenaarde kans te bieden om iconische ontwerpen te ervaren zonder compromissen. Van iconische silhouetten tot limited edition releases dragen onze UA sneakers de ziel van authentiek vakmanschap, waardoor je kunt stappen in de wereld van high-end sneaker-cultuur tegen een fractie van de kosten.

We zijn enorm trots op het handhaven van de reputatie van de fabriek voor kwaliteit, zodat elk paar de essentie van de sneaker-cultuur belichaamt. Door toegang te bieden tot zo’n opmerkelijk vakmanschap nodigen we je uit om onze collectie te verkennen, de opwinding van exclusiviteit te ervaren en vol vertrouwen te lopen, wetende dat onze UA sneakers het dichtst bij het echte ding komen. Welkom in een rijk waar authenticiteit en betaalbaarheid harmonieus samengaan.